Ervaar nu zelf de luxe van een kapster aan huis!
           JK Creative;)

Online een afspraak maken  

beste klanten,

Ja, je leest het goed: de kappers mogen weer open vanaf 11 mei!

zoals vele van jullie gehoord hebben tijdens de pers conferentie van Mark Rutte mogen de kappers hun vak weer uitoefenen. Wij worden hierdoor plat gebeld door alle klanten wat uiteraard logies is. Om zoveel mogelijk mensen snel te kunnen helpen heb ik daardoor besloten eerst alle knipklanten te kunnen helpen, hiervoor kunt u online een afspraak maken.

Uiteraard heb ook ik niet stil gezeten de laatste tijd en gedacht over hoe ik jullie veilig en goed kan helpen, er zijn verf setjes verkocht tegen inkoop prijs zodat ik de mensen met hoge nood op te kleuren evengoed kon helpen, ook heb ik filmpjes toegezonden aan klanten over hoe zei het beste hun kind of partner konden knippen, de unieke en leuke haarbedels ben ik online in een super compleet pakket gaan aanbieden zodat ook de kinderen blij zijn en de mensen die mijn producten altijd gebruiken konden deze gemakkelijk bestellen via www.haarcadeau.nl.

Ik heb wegwerp kapmantels, wegwerp handdoeken, hygiëne handgel, extra reinigings- producten voor mijn werk gereedschap, handschoenen en mondkapjes besteld en inmiddels op voorraad. Hierdoor gaan alle prijzen met 1,50 euro per behandeling omhoog om het zo ook rendabel te kunnen houden en om veilig te kunnen werken.

Ik hoop op begrip van jullie allen en wil jullie laten weten dat ik mijn maximale agenda open stel en probeer op deze manier iedereen tevreden en tijdig te kunnen helpen.

#stay save

Tot snel!

Wist u dat: U zelfs direct online kunt betalen? Wel zo handig