Ervaar nu zelf de luxe van een kapster, schoonheidsspecialist, visagiste of pedicure aan huis!
Diensten aan huis

Maak hier u afspraak 

***Uiteraard gaan wij er vanuit dat uw de afspraak zelf annuleert indien u verkouden bent of koorts heeft***

 Beste klanten, 

zoals vele van jullie weten ben ik door de drukte al enige tijd aan het zoeken voor een kapster erbij. Uiteindelijk heb ik sinds kort kennis mogen maken met Jill een super spontane kapster met al haar papieren en diploma`s.                                                                                                                                                 

Jill is vanaf nu te bij JK Creative te boeken.

Uiteraard vind ik het heel belangrijk dat de klant ten aller tijde zelf kan beslissen over welke kapster er komt en dat zul je terug vinden in het boeking systeem hieronder. Ik hoop dat jullie Jill ook snel mogen ontmoeten want door meer handen kunnen wij iedereen nog sneller onze top service verlenen. 

Meeting Jill: Hoi, mijn naam is Jill en ik woon in Purmerland. Ik ben 20 jaar oud en van jongs af aan wist ik dat ik al kapster wou worden. Het kappersvak is echt mijn vak! Het iedereen naar zijn zin maken is mijn doel. Een nieuwe coupe, een nieuwe kleur daarna heerlijk stylen zodat de klant helemaal tevreden is. Folie technieken vind ik erg leuk om te doen. Ik vind mijn vak geweldig en dat merk je!

ook een schoonheidsspecialist en een pedicure aan huis kunt u hieronder boeken.

Indien u geen bevestiging na het maken van de afspraak ontvangt per e-mail  is er iets mis gegaan, indien dit het geval is graag even contact opnemen.

Knippen Dames en heren € 20,-                    Knippen Kinderen: € 18,-

 
 
 
 
E-mailen
Map